My Sayangsss! :)

Aug 6, 2011

:: 15 Artis Cantik Bertudung ::

Assalamualaikum dan salam ramadhan semuaaa :)

Puasa xhari ni?? kekeke...
korang perasan x...makin lama makin ramai artis kita menonjol dengan imej bertudung kan??   cthnya Warnida Safiyyah, Sheila Rusly, Catriona Ross, Anne Ngasri n yang terbaru ni Irma Hasmie :) ...suka tgk imej baru artis kita ni... ALhamdulillah =)
hari ni nak kasi tunjuk sikit artis kesayangan anda kalau dorang bertudung...cantik wehh..sweet sgt2!! ni antara 15 artis yang aku dah usha2 dengan bantuan Uncle Google mmg cantik tertarik mmg deboom lah!! sampai bersinar2 mata korang tgk..hahaa

1. Tiz Zaqyah Razak

siapa yang xkenal heroin NurKasih ni.. :)
soo sweet n adorable kan :)

2. Fazura 

suka tgk Fazura bertudung dlm drama Tahajjud Cinta :)
dengar2 Fazura nak kekal bertudung after drama tu..btul meh? kalau betul Alhamdulillah :)


3. Fauziah Gous

 juga pelakon drama Tahajjud Cinta...cantekk!! :) 


4. Fasha Sanda

\
siapa yang xkenal Fasha Sanda..artis yang penuh dengan kontroversi..apa2pun dia tersangatlah sweet bila memakai tudung..kan bagus kalau dikekalkan =)

5. Maya Karin
Maya Karin pun cantek sehh bila gna tudung :)


6. Ayu Raudhah
suka tgk ayu berlakon gna tudung...xjemu mata memandang :)

7. Rozita Che Wan
ni pulak Kakak kepada Ayu Raudhah..semua pun knal kan.. :)
Adik bradik ni mmg gorgeous!!

8. Sharifah Amani
comel kan?? 
                                                      
                                                       9. Lisa Surihani
ni mesti ramai yang minat kan?? jejaka2 di luar sana..jgn speechless okai!! :)

10. Diana Danielle

cantiknya diana bertudung :)

11. Fathia Latiff

pelakon yg muka ala2 arab ni msti ramai yg suka kan?
ada tgk Drama Stanza Cinta x?? suka tgk Amni  :)

12. Zarina Zainoordin

lebih dikenali dgn nama zarina af2..cun x?

13. Siti Saleha
 rasanya mula pemes after dia berlakon dlm drama Nora Elena kan?? cantik dia ni..
lagi2 lah bila bertudung.. :)


14. Erra Fazira
tadaaaa!!! aku minat giler dengan erra ni tau..artis serba boleh rasanya...lakonan dia mmg ada class!
n dia SANGAT CANTIK! =)

15. Dato' Siti Nurhaliza


jeng jeng jeng....siapa yang tak kenal dengan Diva Malaysia ni DATO' SITI NURHALIZA .. kan cantik kalau siti pakai tudung mcm ni kan??  aku fan dia jugak okei!! xyah nak crta panjang2..hehe :)



haaaa....dah tgk x?? guyss! mana 1 berkenan?? hahaha....cantik kan artis2 kita ni....lagi molek sekiranya (amboi ayat!haha) artis2 kita ni kekalkan imej bertudung kan....apa2pun doakan yang terbaik untuk mereka...
Selamat berpuasa!! =)



6 comments:

Pixs said...

Mana Heliza AF ??? Argh... ^^

adlina said...

saya paling suka Siti Saleha bertudung..cute sgt!!!even pakai tudung sek aja

moeyna said...

@Pixs

ala pixs...Heliza mmg bertudung..yg sy postkan ni artis yg x brtudung n lawa sgt bila dorang gna tudung..ngeee~ :))

moeyna said...

@adlina

bukan stakat cute...cantek lagi ;)

niera said...

sy doakan erra akan pakai tudung satu hari nnt..minat gler kat dye !

moeyna said...

@niera

aminnn... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...