My Sayangsss! :)

Jan 16, 2011

:: JOM TERJAH....!! ::

kali ni nak jadi Miss Propa pulak...hehe :PP

Jom kita terjah real life pelawak kesayangan 1dunia ni...MR.BEAN... :DD



Pak Bean :DD
ada mcm pelawak x??
encem jugak Pak Bean kita ni kan... :DD



Sekilas pandang mengenai profile diri Pak Bean :

NAMA: Rowan Sebastian Atkinson
NAMA KOMERSIAL: Mr.Bean
TARIKH/TEMPAT LAHIR: 6 Januari 1955 di NewCastle-Upon-Tyne, UK
MR.BEAN'S FAMILI MEMBER: 
  • Sunetra Sasatry (Isteri Mr.Bean..seorang make-up artist ;))
cantek kan isteri Mr.Bean... :))


  • Benjamin Atkinson (Putra tampan Mr.Bean ;P )
serupa ngn bapak dia la...hehe

  • Lily Atkinson (Putri Comell Mr.Bean ;P )
comel la anak pempuan dia..!! :D


Jom kita terjah pulak rumah Mr.Bean ni..CANTEK sangat2..!!


whoaaa....rumah Pak Bean tepi pantai....awww~~~ 



nota hidup: nak gak ada umah tepi pantai..
hehe.... :DD



14 comments:

♥ AMOYELLA said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...rumah tepi pantai tuuuuu...best!!!!!!!!!!!!

moeyna said...

luk lbuk tepi pantai gakkkk...~~~ :D

Ikah Yusof said...

like~~~~~~~~~~~~~~

Adda said...

wahhh . gempak lahh mr. bean ! adda loikeeee :)

yott said...

best nyee kalau ada rumah tepi pantai..

moeyna said...

Pak bean Cool~~~ =))

Lindonut said...

ohh geez, cm nk apply jd anak angkat je rse. HEAVEN GILE!

moeyna said...

kalau dapat apply...nak gak apply jadi anak angkat pak bean ni...msti ramai yg request! :D

Tuan Penasihat said...

kadang tengok jose mourinho ada gak rupa mr bean ni.

moeyna said...

pak bean lawa lagi =D
jose mourinho segak! :D

missworldani said...

wah wah! seronoknya rumah mcm tu! anak perempuan mr. bean seriously comel! and then, gmbr2 mr.bean tu x de rupa pelawak pun.

moeyna said...

pak bean really hav a great famly!!
n pak bean ni kalau dalam real life dia xbuat lawak punn.. seriously serious..n seriously funny bila dia buat lawak tme acting =DD

shereena said...

bestnya rumah mr.bean..anak dia pun ensem jgk!

moeyna said...

@shereena

anak pak bean suma lawa2 n hensem2..sampai mengigau nak jd anak pak bean jugak! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...